top of page

Шлях до юридичної кар’єри. Важливі аспекти професії юриста

26 березня для слухачів секції правознавства заочно-дистанційної школи було проведено консультаційну бесіду «Шлях до юридичної кар’єри. Важливі аспекти професії юриста».



Цікаво, що саме в цей день відбулося урочисте закриття фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, де два з чотирьох І-х місць вибороли представники нашої області! Тож сміливо можемо стверджувати, що найпалкіші прихильники Феміди живуть саме на Волині!



Наша креативна лекторка Вікторія Пальонка студентка магістратури юридичного факультету ВНУ імені Лемі Українки не тільки ознайомила присутніх з перевагами та «підводними течіями» такої цікавої та затребуваної в сучасних умовах професії, як юрист, але й порадила мотивуючі фільми про представників цього фаху. Не обійшлося і без хвилинки гумору – наші манівці переглянули курйозні відео зі співбесід з кандидатами на посаду суддів Конституційного суду.

Віримо в неминучу Перемогу, озброюємо нашу юнь знаннями, адже саме вони в якості юристів будуть притягати до відповідальності країну-агресора!

36 переглядів0 коментарів
bottom of page