top of page

Студентка юридичного факультету стала представницею ВНУ ім. Лесі Українки у Експертній раді студенства закладів вищої освіти при народному депутатові Гришиній Ю.М.

Студентка 3 курсу нашого факультету Богданова Анастасія стала представницею органу студентського самоврядування Волинського національного університету ім. Лесі Українки у Експертній раді студенства закладів вищої освіти при народному депутатові України Гришиній Ю.М.



22.02.2024 відбулося засідання Експертної ради студентства, на якому проголосували за прийняття нових членів до ЕРС, також шляхом голосування було внесено деякі зміни до Положення про Експертну раду студентства закладів вищої освіти.




Експертна рада студентства закладів вищої освіти при народному депутатові Гришиній Ю.М., як голові підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій є колегіальним, консультативно-дорадчим органом, утвореним на строк повноважень Верховної Ради України девʼятого скликання з метою забезпечення участі студентства в законотворчому процесі, реалізації державної політики у сфері вищої освіти та співпраці з головою підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної ради України з питань освіти, науки та інновацій.




Радіємо, що студенти мають можливість беспосередньо бути долучені до законотворчого процесу та можуть висловлювати свої пропозиції та ідеї!

205 переглядів0 коментарів
bottom of page