top of page

Сесія! Комп'ютерне тестування та паролі на травень

У ВИПАДКУ НЕДОТРИМАННЯ ЦИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ, У ВАС МОЖУТЬ ВИНИКНУТИ ПРОБЛЕМИ ІЗ СКЛАДАННЯМ ІСПИТУ/ЗАЛІКУ У ФОРМІ КОМП'ЮТЕРНОГО ТЕСТУВАННЯ ЗА ПЕРШОЮ ВІДОМІСТЮ ЧЕРЕЗ НЕВІДПОВІДНІСТЬ НАЛАШТУВАНЬ ВАШОЇ ТЕХНІКИ. У НАС ПРОГРАМА ПРАЦЮЄ ІДЕАЛЬНО І МЕХАНІЗМ ВІДПРАЦЬОВАНИЙ ВПРОДОВЖ ПОПЕРЕДНІХ ДИСТАНЦІЙНИХ СЕСІЙ.



Доступ (спроба) скласти іспит/залік у формі комп'ютерного тестування надається ЛИШЕ ОДИН РАЗ у визначений час згідно розкладу. Тому просимо уважно прочитати наступний текст та дотриматися наших рекомендацій.

Доступ до тестів знаходиться за посиланням: http://194.44.187.55/isp/.

Обрати Тестування > Факультет > Група > Прізвище > Екзаменаційні тести > Потрібний тест > Пароль: розсилає деканат

ПРОХАННЯ: не намагайтеся заходити і тестуватися раніше часу, зазначеного у розкладі!

ВАЖЛИВО!

Правильно обирайте СВОЮ базу тестів (ВКАЗАНУ ВАМ ВИКЛАДАЧЕМ) та СЕМЕСТР НАВЧАННЯ.

Перед початком тестування перевірте, чи ПРАВИЛЬНИЙ БАЛ ПОТОЧНОГО ОЦІНЮВАННЯ з дисципліни!

У випадку неправильного балу НЕ ПОЧИНАЙТЕ тестування. Зателефонуйте за номером 050-9445753. І тільки після того, коли бал буде виправлено, можете приступити до тестування.

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ТЕСТУВАННЯ ПОТОЧНИЙ БАЛ ВИПРАВИТИ НЕМОЖЛИВО.

ПАМ’ЯТАЙТЕ! Тест вважається завершений тільки після того, як Ви побачили оцінку на екрані. Для цього Вам потрібно натиснути кнопку "Завершити тест", перевірити свої відповіді і підтвердити завершення тесту. Ви можете пропускати і повертатися до питань, але збереження відповідей відбувається тільки після натискання кнопки "Відповісти". Якщо у Вас не зберігаються відповіді – рекомендуємо використовувати браузер Internet Explorer (Microsoft Edge), або видалити усі розширення з браузера і стороннє програмне забезпечення, або використати інший комп’ютер чи телефон.


ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: подвійне натискання на гіперпосиланнях, використання кнопки «НАЗАД» браузера, користування браузером Yandex.

У випадку виникнення ПОМИЛКИ АВТОРИЗАЦІЇ при проходженні тесту виконайте дії з повідомлення в тому ж вікні, а саме: «Повторіть запуск тесту. Усі Ваші відповіді збережені».

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Дуже рідко, але бувають випадки, коли встановлені сторонні розширення у браузерах (наприклад, такі, що працюють через VPN або з автозаповненням форм), чи встановлене програмне забезпечення, що може впливати на роботу браузерів. В цьому випадку Ваші відповіді можуть не відправлятися з Вашого комп’ютера. Відключіть всі VPN та інші розширення браузера!

ДЛЯ УСУНЕННЯ ТАКИХ ПРОБЛЕМ РЕКОМЕНДУЄМО ЗАЗДАЛЕГІДЬ ВСТАНОВИТИ ТА ВИКОРИСТОВУВАТИ ПРИ ТЕСТУВАННІ БРАУЗЕР INTERNET EXPLORER (MICROSOFT EDGE). Якщо у завданні потрібно ввести відповідь з клавіатури і у відповіді присутній апостроф – НЕ ПИШІТЬ АПОСТРОФ! Вводьте слово без апострофа, якщо всі інші символи написані вірно – відповідь буде правильна. Інакше виникне помилка, яка перешкодить Вам продовжити тестування.

Рекомендуємо пройти пробне тестування за адресою http://194.44.187.61/opentest, щоб переконатися, що Ваш браузер відправляє відповіді.

ПАРОЛЬ на вхід: 1

Будьте уважними! 050-9445753 – Юлія Степанівна


ПАРОЛІ НА ТРАВЕНЬ

Група

Дата/ Години

Пароль

основна відомість

Прав м/с-25

27.05.2022 / 13:25

2566

Прав 21-24

30.05.2022 / 10:25

​3546

друга відомість

Прав м/с-25

30.05.2022 / 15:00

3546




232 перегляди0 коментарів
bottom of page