top of page

Робота Конкурсної комісії адвокатів вторинної правової допомоги

Керівник юридичної клініки «Ad Astra» ВНУ імені Лесі Українки, він же Регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області, взяв участь в роботі комісії, що сформована Координаційним центром відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 19.09.2022 р. № 2164/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях» яка розпочала конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурсна комісія опрацювала та оцінила подані кандидатами документи за

критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосування до адвоката дисциплінарних стягнень та результату проходження дистанційного курсу «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги».



Цей етап відбору відбувся без персональної участі адвокатів.

За результатами опрацювання поданих адвокатами документів 24-х кандидатів, до другого етапу конкурсу у формі індивідуальної співбесіди допущені 19 адвокатів.

Наступний етап конкурсу, де конкурсанти матимуть змогу надати приклади

своєї позитивної практики, відбудеться 08.11.2022.

22 перегляди1 коментар
bottom of page