top of page

Підписано договір співпраці між юридичною клінікою «Ad Astra» та ДУ «Луцький слідчий ізолятор»

Учора, керівник юридичної клініки «Ad Astra» Віталій Єлов, спільно із деканом юридичного факультету ВНУ імені Лесі Українки Антоном Демчуком та координторами юридичної клініки «Ad Astra» Дмитром Кривенком та Глібом Філіповичем провели зустріч із начальником ДУ «Луцький слідчий ізолятор» Андрієм Гульоватим та в.о. заступника начальника СІЗО Тарасом Круком .



Під час зустрічі було обговорено питання співпраці юридичної клініки «Ad Astra» із ДУ «Луцький слідчий ізолятор» в частині надання правової допомоги консультантами юридичної клініки ув’язненим, які там перебувають, відповідно до додаткової угоди від 07.09.2023 до договору про співпрацю від 15.06.2023 року укладеного між ВНУ імені Лесі Українки та ДУ «Луцький слідчий ізолятор».



Учасники зустрічі домовилися, що в установі буде проведена інформаційна робота з приводу цих домовленостей, прийом координаторами юридичної клініки в СІЗО буде проводитися щотижня, по мірі потреби. Правова допомога надавитиметься у вигляді консультацій, підготовки правових документів, а в разі необхідності представництва інтересів в судах чи інших органах. Також координатори ЮК були проінструктовані щодо особливостей надання правової допомоги в умовах слідчого ізолятору.

59 переглядів0 коментарів
bottom of page