top of page

Програма розвитку комерційного права



Програма розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США рада оголосити про співпрацю з Асоціацією правників України та з іншими місцевими і міжнародними партнерами та представляє нові судові змагання із права інтелектуальної власності за 2021-2022 навчальний рік.


Ця всебічна програма допоможе студентам-правникам визначити й розвинути вміння, необхідні для роботи у галузі права інтелектуальної власності, комерційного права та врегулювання спорів. Ми підготуємо ґрунтовні матеріали, навчимо студентів основам права інтелектуальної власності (ІВ) та його зв'язку з комерційним правом, забезпечимо підтримкою наставників та/або тренерів із правничої спільноти в Україні та за її межами, залучимо експертів, які оцінять письмові роботи студентів і дебати

наживо усіх учасників.


Якщо заклад знаходиться за межами Києва, повідомлення може включати, що, за умови пом’якшення епідеміологічної ситуації до квітня 2022 р., ми допоможемо студентам дістатися Києва на фінальні дебати наживо та конференцію із права ІВ. Всі студенти-учасники зможуть здобути

практичні вміння в галузі права ІВ та комерційного права.


Окрім того, Програма розвитку комерційного права (CLDP) та наші колеги забезпечать усім студентам-учасникам можливість взяти участь в обговоренні із професіоналами галузі деталей судового змагання та питань права ІВ. Наприкінці змагань CLDP спільно з рядом незалежних суддів обере кращих студентів (деталі щодо критеріїв відбору та остаточне число студентів будуть визначені пізніше) та організує для них подорож до Сполучених Штатів, де вони ознайомляться з гармонійною роботою галузей права ІВ, інновацій та законодавства.

Ми продовжимо детальніше розповідати про цю програму найближчими місяцями та сподіваємося знайти зацікавлених студентів у вашому закладі. Ми все ще визначаємо остаточний формат змагань, але вже закликаємо студентів брати участь англійською мовою, щоб краще підготуватися до роботи у галузях права ІВ та комерційного права на міжнародному рівні.


Якщо ви зацікавлені у цій програмі та бажаєте обговорити це детальніше, будь ласка, зв’яжіться з нами, і ми з радістю організуємо дзвінок.


Дрю Робертс (Drew Roberts), Міжнародний юрист-консультант: DRoberts2@doc.gov

Дейн Стівз (Dane Steeves), Спеціаліст міжнародних програм: DSteeves@doc.gov


Будь ласка, якщо вам цікаво співпрацювати, заповніть це Microsoft Form і ми з вами зв’яжемось:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wz7PRAyEhkC33uO8mmwttPs1Y9uLjuVAnwFjbMvKD

RVUQTJNUDRBWTI5VTY3WkVTWVlDNFZFWjdINi4u


65 переглядів0 коментарів
bottom of page