top of page

он-лайн зустрічі з випускниками та усіма охочими роботодавцями

Оновлено: 9 січ. 2023 р.

Шановні стейкхолдери!


У 2022-2023 навчальному році проводитиметься акредитація освітньої програми (далі – ОП) за спеціальністю 081 «Право» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Відповідно до ст. 1 ч. 1 п. 4 Закону України «Про вищу освіту» (далі – Закону) акредитація освітньої програми – оцінювання освітньої програми та/або освітньої діяльності закладу вищої освіти за цією програмою на предмет забезпечення та вдосконалення якості вищої освіти. Згідно ст. 7 ч. 6 Закону документ про вищу освіту видається закладом вищої освіти лише за акредитованою відповідно до Закону освітньою програмою.

Зважаючи на вищевикладене, освітньо-професійна програма за спеціальністю 081 «Право» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (далі – ОПП) та навчальний план за спеціальністю 081 «Право» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (далі – НП) мають відповідати Стандарту вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (далі – Стандарт), які розміщені на сайті юридичного факультету ВНУ імені Лесі Українки (https://www.law.vnu.edu.ua/o-nas) підлягають громадському обговоренню.



У зв’язку з цим, на наступному тижні деканат ініціює проведення он-лайн зустрічі з випускниками та усіма охочими роботодавцями для обговорення наступних питань:

1. Які Ваші пропозиції щодо організації та проведення навчальної та виробничих практик здобувачами вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти юридичного факультету ВНУ імені Лесі Українки І-ІІІ курсів?

2. Які освітні компоненти (навчальні дисципліни) НП та ОПП згідно Стандарту на Вашу думку доцільно вивчати на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти?

3. Які вибіркові дисципліни згідно Стандарту на Вашу думку були б доцільними і на якому курсі?


Дата зустрічі: 22 червня 2022 року

Обговорення освітньої програми

Середа, 22 червня 2022 · 13:00 – 14:00

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/jsz-fgjt-wkn

62 перегляди0 коментарів
bottom of page