top of page

Мережа академічної підтримки – IVR для України

Асоціація філософії права та соціальної філософії – Польська секція IVR створює загальнопольську платформу обміну інформацією щодо підтримки осіб з України в польських університетах Мережа академічної підтримки – IVR для України. Ми створюємо базу інформації як про можливості підтримки на місці, в польських університетах і дослідницьких підрозділах, так і про доступні в Інтернеті, якими ви зможете скористатися, якщо не вирішили приїхати до Польщі. Запрошуємо всіх бажаючих отримати безкоштовну підтримку. Просимо також передати цей лист іншим зацікавленим особам.

Для кого наша програма?

Платформа Мережi академічної підтримки – IVR для України адресує свою діяльність насамперед, але не виключно, до:

- науковців та викладачів українських вишів, аспірантів та студентів;

- з українських університетів і наукових установ;

- працюючих в галузі юридичних наук, особливо філософії права і теорії права, а також інших дисциплін, що займаються проблемами філософсько-правового та суміжного характеру;

- які знаходяться в Польщі або Україні

- які шукають можливості для подальшого наукового розвитку або іншої підтримки.

Яку допомогу ми пропонуємо?

Ми допоможемо Вам:

- дізнатися, які можливі форми підтримки в польських університетах в різних містах, а також на загальнонаціональному рівні. Це включає в себе підтримку на місці - в польських університетах і дослідницьких підрозділах, а також у віддаленій формі;

- вибрати найкращі форми підтримки для кожного з Вас;

- зв 'язатися з відповідними особами, відповідальними за надання підтримки в обраному університеті

Як отримати підтримку?

Запрошуємо зв 'язатися з нами через веб-форму (ПОСИЛАННЯ НА ФОРМУ) або по електронній пошті за адресою: ukraina@ivr.org.pl. У відповідь наші волонтери допоможуть Вам визначити бажані форми підтримки, ознайомитися з пропозицією польських університетів у цій сфері та налагодити контакт з польськими установами, які надають таку підтримку. Використання нашої мережі є абсолютно безкоштовним.

Контакт можливий польською, англійською, українською* та російською мовами*.

Ми відкриті для ваших потреб і питань. Ми закликаємо вас використовувати наші ресурси для пошуку найбільш підходящих і значущих форм допомоги.

* для контакту цими мовами нам може знадобитися більше часу, щоб відповісти.

Чому ми це робимо?

Польська секція Асоціації IVR прагне таким чином протистояти незаконному порушенню суверенітету України та допомогти нашим українським друзям під час триваючої війни та викликаної нею кризи. Ми розуміємо, що можливість продовжити навчання або науково-дослідницьку роботу, для багатьох з Вас є можливістю для подальшого розвитку. Збираючи та каталогізуючи пропозиції фінансової допомоги, тренінгів чи наукових програм, стипендій, стажувань чи пропозицій працевлаштування, ми хочемо показати підтримку українським студентам, аспірантам, науковцям. Ми сподіваємося, що наша діяльність допоможе Вам знайти форми підтримки, які будуть найбільш корисними для Вас.

Читайте також:

Хто ми?

Асоціація філософії права та соціальної філософії – Польська секція IVR є однією з понад тридцяти національних секцій Міжнародної асоціації філософії права та соціальної філософії IVR (Internationale Vereinigung für rechts und Sozialphilosophie, International Association for Philosophy of Law and Social Philosophy), створеної в 1909 році. У Берліні. Польский відділ IVR був зареєстрований у 1993 році, охоплюючи своєю діяльністю всі академічні центри Польщі.

Метою Асоціації філософії права та соціальної філософії – Польська секція IVR та її діяльністю є виховання та підтримка розвитку філософії права та соціальної філософії в країні та за кордоном.

Діяльність Мережi академічної підтримки – IVR для України базується на активності волонтерів, пов'язаних з Асоціацією.

З привітаннями

Доктор габілітований Maciej Pichlak, уповноважений Асоціації IVR – Польська Секція до підтримки України

Команда Форуму академічної підтримки – IVR для України

38 переглядів0 коментарів
bottom of page