top of page

Круглий стіл на тему «Актуальні питання досудового розслідування в умовах воєнного стану»

5 жовтня, на базі юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки, з нагоди відзначення Дня юриста, керівниками проблемної групи «Сучасні тенденції кримінального процесу» професором кафедри кримінального права і процесу Музичук К.С., доцентом кафедри кримінального права і процесу Крикуновим О.В. та доцентом кафедри кримінального права і процесу Назарук О.І. організовано та проведено круглий стіл на тему «Актуальні питання досудового розслідування в умовах воєнного стану».



Учасників наукового заходу привітали декан юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки Демчук Антон Михайлович та завідувач кафедри кримінального права і процесу Волинського національного університету імені Лесі Українки Фідря Юлія Олександрівна.



До участі в даному заході було запрошено заступника начальника відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління Головного управління Національної поліції у Волинській області Бігуна Олександра Михайловича.



Під час роботи круглого столу були обговорені особливості кримінальної процесуальної діяльності уповноважених субʼєктів під час проведення досудового розслідування в умовах воєнного стану, а також окресленні механізми оптимізації такої діяльності під час війни.



145 переглядів0 коментарів
bottom of page