top of page

Зустріч з професором Бременського університету Гюнтером Тілкінгом

25 травня 2023 року Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Віталій Єлов організував та взяв участь у зустрічі з професором Бременського університету Гюнтером Тілкінгом, яка відбулася на юридичному факультеті Волинського національного університету імені Лесі Українки та проходила за участю студентів та викладачів факультету.

Гюнтер Тілкінг розповів часникам зустрічі про особливості юридичної освіти в Німеччині та практичної підготовки майбутніх правників та роль практичного навчання в їх підготовці.

Зокрема, він звернув увагу на періоди навчання на юридичному факультеті, особливості навчальної програми, а також на стажуваннях та екзаменах які обов'язково повинні складати студенти.

В свою чергу він цікавився питаннями підготовки правників в Україні.

В кінці зустрічі професор з Німеччини відвідав юридичну клініку «Ad Astra», де Віталій Єлов , як керівник цієї клініки, проінформував його про роль юридичної клініки в підготовці майбутніх правників та продемонстрував її напрацювання, та методи роботи. Також Гюнтер Тілкінг поспілкувався із студентами, які працюють в юридичній клініці.

42 перегляди0 коментарів
bottom of page