top of page

Запрошуємо на зустріч з Акімом Галімовим студентів Волинського національного унівесритету імені Лесі Українки

13 травня 2024 року о 11.00 в холі бібліотеки ВНУ відбудеться зустріч з Акімом Галімовим.

Тема: "Час відкривати реальну історію"

Акім Галімов  продюсер 1+1 media, засновник і ведучий проєкту «Реальна історія». Ведучий та автор низки історичних програм — «Таємниці великих українців», «Україна. Повернення своєї історії», «Українські палаци. Золота доба», «Евакуація», «Рашизм. Історія хвороби», «Україна майбутнього. Переграти агресора», «СБУ. Спецоперації перемоги», «Незавершений політ» (до роковин трагічної загибелі очільника МВС Дениса Монастирського), «Таємне життя матрьошки», «Дорогі товариші» тощо. Всі вони розвінчують імперські міфи та розповідають глядачам історію України. 


Також разом з командою працює над серією підручників з історії України для школярів (спільно з видавництвом «Ранок») та над підручником про українські палаци, в якому Акім Галімов та Руслан Шаріпов, ведучий 1+1 media та сценарист 1+1 Production. Originals, разом з командою науковців відтворюють у 3D знищені палаци України та відкривають їхню вражаючу історії (спільно з видавництвом «Фабула»).


За освітою — журналіст, має великий досвід роботи в різних медіа.

Нині команда Акіма працює над новим проєктом справжня історія Криму, Донбасу та Одеси, який розвінчує міфи, які росіяни століттями намагалися вкрасти та зараз намагаються окупувати.




210 переглядів0 коментарів
bottom of page