top of page

Відкриття мультимедійного вогневого комплексу на юридичному факультеті

8 липня на базі юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулося відкриття мультимедійного вогневого комплексу.

У заході взяли участь ректор Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан юридичного факультету Антон Демчук, викладачі та студенти. Окрім цього, до відкриття вогневого комплексу долучилися і представники ЗМІ.



На початку заходу слово взяв декан юридичного факультету Антон Демчук: «У такий складний період нам вдалося реалізувати цей проєкт. Підготовка до нього тривали близько року. Сьогодні ми маємо можливість представити вам мультимедійний вогневий комплекс, який дає змогу здійснювати підготовку студентів. Зокрема, відбуватиметься навчання по будові зброї, видах стрільби з автоматів, пістолетів у різних позиціях. Також ми маємо макети деякої зброї для ознайомлення».



Ректор Анатолій Цьось зазначив, що відкриття цього комплексу дасть змогу удосконалити навчальний процес, зокрема суттєво покращити якість освіти наших студентів. «Окрім цього, сьогодні дуже важливо навчати використовувати зброю різні категорії та групи населення. Ми створюватимемо спеціальні групи і навчатимемо стріляти всіх охочих. Я переконаний, що це буде ще один внесок у нашу перемогу», – запевнив очільник Університету імені Лесі Українки.


Проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна запросила медійників спробувати свої сили у стрільбі. «Ваша професія складна та важлива. У теперішніх умовах потрібно мати і такі вміння», – зауважила вона. Окрім журналістів, випробувати мультимедійний тир встигли і представники Університету на чолі з ректором.


Художнє оформлення здійснювала кафедра дизайну ВНУ імені Лесі Українки.


Вогневий мультимедійний комплекс має лише декілька аналогів в Україні. Він дає змогу працювати з різними видами зброї. Уся зброя обладнана лазерами.

Відділ інформаційної політики

130 переглядів0 коментарів
bottom of page