top of page

Погоджено співпрацю юридичного факультету з правничим факультетом Берлінського університету Штанбайс


Німецький професор також торкнувся проблеми розвитку університетів як наслідку розвитку суспільства, взявши за основу поняття «критичне мислення». Не оминув і втрати актуальності класичної освіти, адже виші повинні весь час оновлюватися.

Далі доповідь Георгія Хубуа можна означити короткими та влучними висловами, як-от: «Успіх університетів залежить не так від професорів, як від студентів»; «Якісне керівництво – те, яке не помітять як таке»; «Краще нерівність у багатстві, ніж рівність у бідності».


Опісля представлення німецького вишу гість заслухав доповіді начальника відділу міжнародних зв’язків Марти Сидорук «Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки: структура та перспективи розвитку», проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталії Павліхи «Концепція наукового парку та розвитку дуальної освіти в СНУ імені Лесі Українки», декана факультету інформаційних систем, фізики та математики Юрія Харкевича «Досвід академічної мобільності студентів факультету інформаційних систем, фізики та математики», декана юридичного факультету Антона Демчука «Верховенство права. Сучасні тенденції та перспективи розвитку юридичної науки».

На завершення зустрічі ректори двох вишів підписали Угоду про співпрацю між Берлінським університетом Штайнбайса та СНУ імені Лесі Українки.

18 переглядів0 коментарів
bottom of page