top of page

Очільник патрульної поліції Волині зустрівся зі студентами юридичного факультету




Зустріч відбувалась зі студентами одного з факультетів Східноєвропейського національного університету імені Лесі України.

Начальник управління Андрій Крутень розповів про структуру та особливості робити у патрульній поліції. Він зазначив, що професія поліцейського нелегка, адже вимагає від людини мати високі професійні якості для виконання своїх обов’язків та задач, які поставлені перед суспільством. Однак, найголовніше, що ви отримаєте, коли приєднаєтесь в наші ряди, – це нову родину поліцейських. Всі охочі могли в неформальній обстановці поспілкуватися та поставити будь-яке запитання. Також присутнім старший інспектор з рекрутингу Юлія Гірдвіліс розповіла про основні вимоги до кандидатів, які бажають стати патрульними.

Тож, якщо ви бажаєте стати частиною змін, запрошуємо долучитися до нашої дружньої команди.

Вимоги до кандидатів:

📌 громадянство України; 📌 вік 20-40 років; 📌 наявність повної загальної середньої освіти; 📌 наявність посвідчення водія категорії «В»; 📌 відсутність судимості.

Що ми пропонуємо:

🔹 можливість кар’єрного росту; 🔸 зарплата від 10 000 грн; 🔹 позмінний графік несення служби; 🔸 безкоштовне обслуговування в медзакладах МВС; 🔹 щорічна відпустка тривалістю не менше 30 діб; 🔸 грошова компенсація на оздоровлення; 🔹 можливість взяти житло у лізинг;

Подати анкету 👉 http://anketa.patrol.police.gov.ua

34 перегляди0 коментарів
bottom of page