top of page

Майбутні правники Лесиного вишу отримали дипломи


7 лютого 2020 року у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У цьому році юридичний факульет випустив 87 магістрів, які навчалися на денній та заочній формах. Дипломи з відзнакою отримали 23 магістри.

Урочистості розпочали, за традицією, з виступу барабанниць. Опісля цього Гімн України виконав військовий оркестр Луцького прикордонного загону. Ведучі нагадали, що нині ми живемо у стані неоголошеної війни, на якій студенти СНУ імені Лесі Українки боронять цілісність і незалежність України, а деякі поклали життя на цій війні. У пам'ять про них, а також Героїв Небесної Сотні та АТО оголосили хвилину мовчання. Потому у виконанні солістів оркестру Луцького прикордонного загону Надії Козій і Адама Горбатюка (який є випускником СНУ й учасником АТО) прозвучала пісня, присвячена пам’яті загиблих Героїв.

Найурочистішим моментом було вручення дипломів магістрам. На сцену драмтеатру підіймалися майбутні адвокати, нотаріуси, судді, аби з рук ректора і декана факультету отримати омріяний документ про освіту. Вручення завершувалося спільними фото.

29 переглядів0 коментарів
bottom of page