top of page

Карантин? - як орієнтуватися у змінах до законодавства щодо фінансових питань?



Обмеження, введені Урядом України у зв’язку із поширенням COVID-19 супроводжуються низкою законодавчих змін, в тому числі – й щодо сплати податків, ЄСВ, нарахування пені та штрафів за кредитними зобов’язаннями, обрахунку страхового стажу, сплати комунальних платежів тощо.

Якщо Ви не впевнені у тому, як в період карантину сплачувати податки, рахунки за комунальні послуги, обов’язкові платежі за своїми кредитами та з інших питань, пов’язаних із фінансовими послугами – Ви можете дистанційно звернутися до юридичної клініки та отримати безоплатну правову допомогу.

З нами можна зв’язатися:

Тел.: 050-666-45-79

Сторінка у Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100017123025512

По завершенню карантину ми також відновимо особистий прийом. Наша Юридична клініка знаходиться за адресою: 43025, м.Луцьк, вул. Винниченка,30 офіс 13.

Нагадуємо, що ми також надаємо правову допомогу у таких питаннях:

• залучення вкладів (депозитів);

• видача кредитів;

• ведення поточних рахунків, випуск платіжних карток та їх обслуговування;

• переказ коштів;

• страхові послуги;

• діяльність торговців цінними паперами, депозитарних установ, інвестиційних фондів;

• фінансовий лізинг;

• діяльність недержавних пенсійних фондів;

Окрім цього, юридична клініка безкоштовно надає правові консультації в сферах господарського, земельного, трудового, адміністративного та цивільного права.

За детальлнішою інформацією звертайтеся:

Віталій Єлов , керівник юридичної клініки

тел.: (050) 666-45-79

Довідково*

Юридична клініка є структурним підрозділом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що здійснює підготовку фахівців за напрямом «Право», і створена як база для практичного навчання та проведення навчальної практики студентів старших курсів.

Ця діяльність здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку за умовами Договору з Асоціацією юридичних клінік України в рамках гранта, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору».



22 перегляди0 коментарів
bottom of page