top of page

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА ДЛЯ МАГІСТРІВ 1 РОКУ

Виробнича практика – це складова частина навчального процесу, яка передбачає набуття умінь та навиків правозастосовної практичної діяльності.

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання юридичного факультету (далі – здобувачі) проходять виробничу практику в період з 22 листопада 2021 року по 14 січня 2022 року.



Базами виробничої практики є: суди (апеляційні суди, окружні адміністративні суди, господарські суди, місцеві загальні суди); органи прокуратури; нотаріат (Державні нотаріальні контри; приватні нотаріуси); адвокатські об’єднання (адвокати); місцеві органи виконавчої влади (місцеві державні адміністрації; територіальні органи центральних органів виконавчої влади тощо); органи місцевого самоврядування (обласні та районні ради; сільські, селищні, міські ради та їх виконавчі комітети); регіональні та місцеві центри з надання безоплатної правової допомоги та інші.

Бази виробничої практики, з якими Волинським національним університетом імені Лесі Українки укладено договори на проходження практики здобувачами, зазначено у Додатку 1.

Здобувачі, які мають намір проходити практику на базах практики, з якими укладено договори на проходження практики повинні до 10 листопада 2021 року сконтактувати з керівниками практики від баз практик, отримати згоду на проходження практики та заповнити заявку за посиланням.

З окремими базами практик вже погоджено кількість здобувачів, які могтимуть проходити у них практику, зокрема: Волинський апеляційний суд (10 здобувачів); Волинський окружний адміністративний суд (3 здобувачі); Господарський суд Волинської області (4 здобувачі). Здобувачі, які мають намір проходити практику у цих базах практики повинні до 10 листопада 2021 року заповнити заявку за посиланням.

Здобувачам, які виявили бажання проходити практику в інших базах практик, крім тих, з якими укладено договори на проходження практики до 10 листопада 2021 року необхідно подати Договір про проходження практики, підписаний уповноваженою особою від бази практики (бланк договору на проведення практики розміщений на сайті нашого факультету), у деканат юридичного факультету або надіслати оплачений лист на відділення Нової пошти № 20 (м. Луцьк, вул. І. Франка, 61) на ім’я Кравчука Володимира Миколайовича (тел. 050-5546754) та заповнити заявку за посиланням.

17 листопада 2021 року о 15 год. в режимі он-лайн будуть проведені настановні збори щодо проходження практики.




Керівник практики від

юридичного факультету д.ю.н. доцент Володимир КРАВЧУК

197 переглядів0 коментарів
bottom of page