top of page

АКТУАЛЬНЕ ЗАКОНОДАВСТВО ПРО ПРАЦЮ І ПРАКТИКА ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ СУДАМИ: «КРУГЛИЙ СТІЛ» ПРО СУЧАСНІ ЗАВДАННЯ І ПРОБЛЕМИ ТРУДОВОГО ПРАВА

На юридичному факультеті ВНУ імені Лесі Українки почав роботу «круглий стіл», присвячений нагальним питанням трудового права, – «Актуальне законодавство про працю і практика його застосування судами».



З нагоди Дня праці 1-го травня відбулися два засідання, під час яких учасники обговорили зміни у правовому регулюванні трудових відносин в умовах воєнного стану, проблеми застосування законодавства про працю, особливості вирішення трудових спорів, правові аспекти працевлаштування за кордоном тощо.



Організували та проводять «круглий стіл» члени студентської наукової проблемної групи «Актуальні проблеми трудового та сімейного законодавства України та ЄС» та її керівники-викладачі кафедри цивільно-правових дисциплін доцент, кандидат юридичних наук Ігор Якушев та старший викладач Олена Мациборська. Під час заключного засідання 7-го травня буде підбито підсумки роботи «круглого столу» та визначено найкращі студентські доповіді.

85 переглядів0 коментарів
bottom of page