top of page
Фото автораЮридичний Факультет

28-ма річниця Конституції України та завершення роботи ІІ Літньої школи Європейського парламентаризму в стінах Волинського краєзнавчого музею

Зустріч, приурочена 28-й річниці Конституції України та завершенню роботи ІІ Літньої школи Європейського парламентаризму, відбулась в стінах Волинського краєзнавчого музею, який святкує цьогоріч 95-річчя. З вітальним словом виступила Андрейчук Тамара, завідувачка відділу науково-методичної роботи Волинського краєзнавчого музею, яка була ініціатором та співорганізатором цього заходу.



В рамках зустрічі оглядову лекцію про значення Конституції та парламенту в євроінтеграційному процесі прочитав проф. Кравчук Володимир, звернувши увагу на порівняльно-правові аспекти цього питання.



Провідна наукова співробітниця відділу історії Волині Волинського краєзнавчого музею Пінчук Людмила змістовно та цікаво провела оглядову екскурсію, підготовлену до Дня Конституції України на тему: «Символ твоєї свободи», розповіла про історію Конституції та державних символів України, також нагадала про події на Волині, пов’язані з прийняттям Конституції України у 1996 році.



Декан юридичного факультету Демчук Антон привітав присутніх з 28-ю річницею Конституції України та оголосив про завершення роботи ІІ Літньої школи Європейського парламентаризму.



128 переглядів1 коментар

1 Comment


Новини - важлива частина нашого життя сьогодні, і неможливо уявити свій день без читання новин. Саме тому потрібно мати якісний новинний портал, щоб завжди бути в інформаційному просторі. Я, наприклад, користуюся таким порталом і нещодавно прочитав дуже класну статтю. У ній йшлося про те, що Максим Кріппа став новим власником GSC Game World, що є дуже крутою новиною, оскільки, як на мене, це дає компанії новий розвиток в її історії. Мені дуже подобається, що в самій статті йдеться про те, що «співпраця GSC Game World з Максимом фактично розпочалася у 2020 році. Сторони придивлялися одна до одної, прораховували плюси і мінуси подальшої взаємодії. Коли було прийнято остаточне рішення про перехід права власності, з'ясувалося, що ніяких серйозних змін в компанії не…

Like
bottom of page