top of page
Фото автораЮридичний Факультет

Студентка Анастасія Богданова відвідала Парламентську асамблею Ради Європи в складі делегації Університету

На минулому тижні у складі делегації від Волинського національного університету імені Лесі Українки (Волинський національний університет імені Лесі Українки), де я навчаюся на своєму улюбленому юридичному факультеті (Юридичний факультет ВНУ імені Лесі Українки), мала нереально крутецьку можливість відвідати декілька країн та побувати у Парламентській асамблеї Ради Європи.




У ПАРЄ ми мали змогу потрапити на засідання, де виспупало чимало представників України з своїми промовами, зокрема народні депутати, та спостерігати як працює Європейський парламент.

Крім того, зустрілися із Уповноваженим ВРУ з прав людини Дмитром Лубінцем.

Особливо було приємно особисто познайомитися та поспілкуватися із Дмитром Валерійовичем.

Також мала змогу познайомитися із народним депутатом України Олексієм Гончаренком.

Волинською делегацією зустрілися з Постійним представником України при Раді Європи Борисом Івановичем Тарасюком.

На зустрічі ми обговорювали актуальні питання нашої країни.

Завдяки розмові з Борисом Івановичем ми змогли ще більше розширити свій горизонт знань та розуміння державотворчих процесів.

Крім всіх цих захоплюючих зустрічей, ми побачили багато цікавих та визначних місць, зокрема побували біля Європейсього суду з прав людини, який вразив мене своєю могутністю на величчю.

Отже, візит у Страсбург був мега продуктивний та насичений різними подіями, зустрічами та емоціями.



Я щиро вдячна ректору Анатолію Васильовичу (Анатолій Цьось) та всім хто долучився до організації даного візиту, це було незабутньо.

І звісно величезне спасибі народній депутатці України Ірині Мирославівні Констанкевич (Ірина Констанкевич) за її сприяння у даному візиті.

Було дуже приємно вкотре поспілкуватися з Іриною Мирославівною та зарядитися позитивними емоціями та мотивацією.


Анастасія Богданова студентка 3 курсу

34 перегляди1 коментар

1 Comment


Відкриття кафе в Києві – це чудова ідея для бізнесу. Столиця України завжди була відомою своєю культурою кав’ярень, де люди збираються, щоб насолодитися смачними напоями та стравами в приємній атмосфері. Одним із ключових елементів успіху вашого закладу є дизайн кафе https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-kafe/ який можна замовити у них. Саме від інтер'єру часто залежить, чи захочуть відвідувачі повернутися знову. Тому важливо довірити розробку дизайну професіоналам. Однією з провідних компаній у цій сфері є NSF Group.

Like
bottom of page