top of page
Фото автораЮридичний Факультет

Лекція від Яни Ленгер в межах ІІ Літньої школи "Европейського парламентаризму"

Для слухачів ІІ Літньої школи "Европейського парламентаризму" було проведено лекцію докторкою юридичних наук, професоркою Яною Ленгер про етичні і правові аспекти діяльності парламентарів, як в Україні так і зарубіжних країн, зокрема Франції, Сполученого королівства, Мальти, Німеччини, Сполучених Штатів Америки.


Етична поведінка депутатів – необхідний чинник справжньої демократизації політичного життя країни. Становище депутата вирізняється широкими можливостями для впливу на формування суспільної ситуації, а отже, надзвичайно високою відповідальністю.


Депутатам довірено вирішувати долю своєї громади, регіону, країни, вони приймають важливі рішення в суспільних справах, розпоряджаються державними коштами та майном, тому громадяни пред’являють до моральності депутатського корпусу найвищі вимоги. Зі слухачами дискутували про причини, з яких держави розглядають можливість розробки та реформування професійних та етичних стандартів для парламентаріїв.

27 переглядів1 коментар

1 Comment


Одним із найкращих місць для покупки якісної постільної білизни в Україні https://tale.com.ua/catalog/postelnoe-bele/ є інтернет-магазин Tale.

Вони пропонують широкий асортимент постільної білизни з різних матеріалів, включаючи бавовну, сатин, льон та багато інших. Однією з переваг цього магазину є високий рівень обслуговування та можливість ознайомитися з детальною інформацією про кожен продукт на сайті. Крім того, у них завжди є актуальні акції та знижки, що дозволяє придбати якісну білизну за дуже вигідними цінами. Вибираючи білизну, звертайте увагу на щільність тканини – оптимальною вважається від 120 до 200 ниток на квадратний дюйм.

Магазин Tale пропонує стильні варіанти на будь-який смак, що дозволяє легко підібрати білизну під інтер’єр вашої спальні. Рекомендую відвідати їх сайт за посиланням Tale і переконатися у цьому самостійно!


Like
bottom of page