top of page

ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених

25 березня 2021 року на базі юридичного факультету ВНУ ім.. Л. Українки відбулась ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених “Правове життя : сучасний стан та перспективи розвитку”, яку організували члени наукового товариства аспірантів та студентів юридичного факультету.



Наукова проблематика конференції охоплювала весь спектр актуальних проблем у сфері права, що існують, наразі, в нашій державі: від правовідносин у господарській та кримінальній галузях до інтелектуального права і міжнародних відносин.


Із вступними промовами виступили начальник відділення Національної служби посередництва і примирення у Волинській області Демидюк Володимир Михайлович та в. о. керівника апарату Волинського окружного адміністративного суду Сіжук Ольга Володимирівна, які розповіли про особливості роботи у вказаних установах та можливість проходження практики і стажування для студентів.


Серед учасників конференції прийняли участь студенти з багатьох навчальних закладів України, Білорусії та Польщі. Доповідачі змагались за І та ІІ призові місця.


Щиро дякуємо спонсорам за підтримку та студентам за плідну працю!

380 переглядів0 коментарів
bottom of page