top of page

Про особливості роботи університету в умовах карантину на період з 1 грудня по 31 грудня



1. Проводити навчальні заняття для здобувачів вищої освіти за змішаною формою навчання з 1 до 31 грудня 2020 року.


2. Студенти юридичного факультету продовжують навчання в дистанційному режимі


3. Заліково-екзаменаційну сесію проводити за змішаною формою навчання. В очній формі проводити заліки, екзамени, захисти курсових робіт, звіти про практику, якщо відповідні контрольні заходи передбачають використання спеціалізованих аудиторій та спеціального обладнання. У решті випадків організувати сесію в дистанційному режймі, зокрема складання заліків та іспитів у Центрі інноваційних технологій та комп'ютерного тестування.


4. Державну атестацію, якщо не буде більш суворих обмежень Кабінету Міністрів України, організувати в очному режимі.


5. Запровадити гнучкий режим робочого часу працівників в умовах продовження карантину.


4. Дотримуватися вимог Урядових рішень щодо запровадження посилених протиепідемічних заходів під час перебування осіб у начальних корпусах та гуртожитках: продовжити заборону доступу сторонніх осіб до навчальних корпусів університету.


5. Заборонити масові заходи (культурні, у тому числі концерти, спортивні, соціальні, релігійні, рекламні тощо) за участю більш як 20 осіб (у разі проведення заходів з кількістю учасників до 20 осіб організатор забезпечує дотримання між учасниками фізичної дистанції не менш як 1,5 метра) учасників освітнього процесу на факультетах/інститутах та в студентському містечку, крім заходів, необхідних для забезпечення функціювання університету в цілому - засідання ректорату, вченої ради університету, конкурсних комісій тощо.



Наказ ректора #350-з
.pdf
Download PDF • 123KB





106 переглядів0 коментарів
bottom of page