top of page

Запрошуємо до обговорення проєкту Положення про громадську консультативно-дорадчу раду


Навчаючись на юридичному факультеті Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, студент очікує отримати юридичну освіту, що дозволить йому стати успішними юристом і працювати у сфері права. У свою чергу, завданням юридичного факультету є надання юридичної освіти, яка б відповідала галузевим стандартам і вимогам. Для цього юридичний факультет має завжди бути в курсі останніх змін у сфері професійної юридичної діяльності. Один із способів отримувати таку важливу інформацію – це створити громадську консультативно-дорадчу раду.


Громадська консультативно-дорадча рада при юридичному факультеті Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – це колектив фахівців, відібраних для надання консультацій і рекомендацій та обміну думками з керівництвом юридичного факультету. Мета, завдання, структура та діяльність громадської консультативно-дорадчої ради визначаються Положенням, з проектом якого Ви можете ознайомитись на офіційному сайті юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за посиланням… Якщо у Вас будуть власні коментарі чи пропозиції до даного проекту Положення, просимо надсилати повідомлення деканату юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на електронну пошту justice@eenu.edu.ua


З метою надання консультацій та рекомендацій, обміну думками з керівництвом юридичного факультету пропонується створити громадську консультативно-дорадчу раду у кількості 6 (шість) осіб, які б максимально концентрували увагу на питаннях розвитку юридичного факультету. Важливо, щоб кожен представляв окремий напрямок правничої професії, а саме: суди системи судоустрою (судді); прокуратуру (прокурори); адвокатуру (адвокати); нотаріат (нотаріуси); громадянське суспільство (представники громадських організацій); представники бізнесу.


Подаючи свої кандидатури до складу громадської консультативно-дорадчої ради при юридичному факультеті Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, просимо Вас надавати резюме та коротке (двома-трьома реченнями) обґрунтування Вашого бажання стати членом цієї Ради.

З повагою,

декан юридичного факультету А.М. Демчук

LAW RADA
.pdf
Download PDF • 192KB

92 перегляди0 коментарів
bottom of page